Kia XCeed PHEV
Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid
Szabadsággal töltve
XCeed PHEV
10 399 000 Ft-tól

PLUG-IN HYBRID ÉLMÉNY

 
Töltsd fel az érzékeid!
 

Fedezd fel a tisztaság erejét

A Kia első európai fejlesztésű plug-in hibrid hajtásláncában egy 8,9 kWh kapacitású akkumulátor, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy 1,6 l-es GDI motort dolgozik hatsebességes duplakuplungos váltóval. A teljesítmény magáért beszél: 141 lóerő, 11 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra. Ráadásul a hétköznapi autózások nagy részét tisztán elektromos erőforrással is elintézheted.

 

Bemutatkozik a modern hibrid

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenned a lábadat a gázpedálról. A virtuális motorhang generáló rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

 

Vezess kedved szerint

Az EV/HEV gombbal a tisztán elektromos és hibrid mód között válthatsz. A második esetben az elektromos és a belső égésű motor egyszerre hajtja a járművet. A sport gomb lerövidíti az erőforrás reakcióidejét.

 

Töltés egyszerűen

Élvezd az egyszerű töltés kényelmét akár egy sima konnektort, akár nyilvános töltőpontot használva, ahol akár 2 óra 15 perc alatt teljesen feltöltheted az akkumulátort. A töltés állapotát a kívülről is jól látható, műszerfal tetejére helyezett 3 LED-es töltésjelző mutatja.

 

DESIGN

 
Felvillanyozza minden érzéked
 

Új dimenziókat nyit

Egy igazi, karakteres crossover coupé nagy hasmagassággal, robusztusan hosszú motorháztetővel és határozott ívű tetővonallal. A 18'' méretű kerekek az autó profilját varázsolják még sportosabbá, a LED fényszórók és az 'Ice Cube' LED helyzetjelzők pedig beragyogják az autó elejét és hátulját. A lélegzetelállító külsőt az aerodinamikailag tervezett, sportos lökhárító és a zárt tigrisorr hűtőrács teszi teljessé.

 

Drámaian hatásos

A változatosság most valóban gyönyörködtet. A csomagtérajtó meredek íve egészen a lökhárítóig vezeti a szemet. Az autó erőt sugárzó arányait és határozott megjelenését a terep diffúzornak és a dupla kipufogócsonkoknak köszönheti, ehhez adnak egy csipetnyi high-tech eleganciát a hátsó LED fényszórók.

 

Kiterjesztett horizont

A tágas belső nagy ülésmagasságot kínál. A 12,3" méretű, teljesen digitális műszerfal és a 10,25” navigációs érintőkijelző nagy felbontásban mutat meg neked minden információt, a navigációs utasításokat éppúgy, mint az épp játszott dal címét, telefonhívásokat és még rengeteg egyebet.

 

ALAPBÓL EXTRA

 
 
 

Íme az új komfortzónád

A magasabb vezetési pozíció mellett tágas fejtér és lábtér vár minden egyes utast. Minden ülés gyorsan felfűthető, éppúgy, ahogy a kormány is. Az első üléseket ráadásul hűteni is lehet. A 'Driver Only' gomb megnyomásával pedig úgy élvezheted a fűtés vagy hűtés kényeztetését, hogy közben spórolsz az energiával.

 

12,3" digitális műszerfal

Az egybefüggő, multifunkcionális digitális kijelző tűélesen mutatja a sebességet és a fordulatszámot. Itt jelennek meg a navigációs utasítások, a multimédiás információk, telefonhívások és a vezetési mód, illetve a töltöttség állapota is.

 

Teret ad a szabadságnak

Az akkumulátor a hátsó üléssor alá került, így nem vesz el értékes helyet a csomagtérből. Az alaphelyzetben 291 literes hasznos terület a hátsó ülések lehajtásával akár 1243 literesre növelhető. A hátsó ülések 40:20:40 arányban dönthetők. Vontatni szeretnél? A modell akár 1300 kg-os fékezhető vontatmányra is készen áll.

 

Könnyű hozzáférés

Az intelligens csomagtérajtó egyszerűsíti az életed, amikor tele a kezed csomagokkal. Az ajtó automatikusan nyílik, ha az autó hátuljához közelítesz a kulccsal a zsebedben vagy a táskádban.

 
 

ELEGET GONDOLKODTÁL, PRÓBÁLD KI!

 
 

Hogy működik a plug-in hibrid?

A hibridek egy belső égésű és egy elektromos erőforrás kombinációjával működnek. A plug-in hibridekben van egy akkumulátor, mely külső forrásról is tölthető. Ez lehetőséget ad a konnektoros töltésre és kiterjeszti a tisztán elektromos hatótávot akár 60 kilométerre.

 

Hogy töltheted az akkumulátort?

A töltés módja könnyedén illeszkedhet a napi rutinodhoz. Töltheted otthon, a munkahelyeden vagy egy nyilvános töltőponton. Léteznek olyan alkalmazások, amelyek térképen mutatják meg a közeledben található töltési helyeket.

 

Miért érdemes plug-in hibridet venni?

Egy plug-in hibrid modell többe kerül, mint egy hasonló, de hagyományos, belső égésű motorral szerelt változat. Ugyanakkor, ha a fenntartási költséggel számolsz és figyelembe veszed az alacsonyabb üzemanyagigényt, hosszútávon a hibrid járművek ára megtérül.

 

INFORMÁCIÓS PANEL ÉS KAPCSOLÓDÁS

 
 
 

10,25" méretű navigációs érintőkijelző

A kijelzőt akár három alkalmazás számára is feloszthatod, így például egyszerre láthatod a térképet, az időjárást és az éppen lejátszott zene adatait. De mutatja az energiafelhasználást és a töltöttségi szintet is. A multi-connection Bluetooth® kapcsolattal két telefont is csatlakoztathatsz, támogatja az Apple CarPlay and Android Auto4. szolgáltatást is. A 7 év díjmentes térképfrissítés5 pedig gondoskodik arról, hogy naprakész maradj.

 

UVO CONNECT szolgáltatás

A szolgáltatás 2020 év folyamán kerül bevezetésre a KIA Ceed modellcsaládban. Azon járműveket, amelyek UVO Connect szolgáltatás nélkül lettek megrendelve, a későbbiek folyamán nem lehet a szolgáltatás elérésére frissíteni (a hardveres követelmények hiánya miatt). Az UVO CONNECT3 összeköti az autód a külvilággal. A telefonodról szinkronizálhatod az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazás adatait. A TomTom7 által működtetett Kia Live Services6 eközben gondoskodik róla, hogy a minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

 

Vezeték nélküli töltő

Nincs szükséged kábelekre vagy dugókra. Egyszerűen tedd a vezeték nélkül tölthető készülékedet a töltőfelületre és a töltés elindul.

 
 

A TÁRS, AKIRE SZÁMÍTHATSZ

 
Kia 7 év garancia1 Kia XCeed Plug-in Hybrid tulajdonosként egyedülálló 7 év garancia1 jár neked, ami az akkumulátorra10 is vonatkozik. Ennyire megbízunk autóinkban! A garancia ráadásul eladáskor átruházható.
Kia 7 év térképfrissítés Minden gyári navigációval ellátott Kia modell mellé hat díjmentes, évenkénti térképfrissítés5 jár. Ez az egyedi ajánlat garantálja számodra, hogy a navigáció naprakész maradjon.
 

JOGI NYILATKOZAT

 
 

(1) 7 év garancia

A Kia gyártói garancia a regisztrációtól számított 7 évre vagy 150 000 kilométerre vonatkozik. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőké lehetnek. A Kia garanciáról további információt a [www.Kia.com] oldalon találsz.

(2) WLTP teszt

Akár 59 km városi és 48 km vegyes működén tisztán elektromos erőforrással. Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.

(3) UVO CONNECT

A Kia modelled információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.

(4) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid kompatibilis az tartalmazza az Apple CarPlay™ és Android Auto™ szolgáltatásokkal. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android rendszert futtató telefonokkal működik. Az Apple CarPlay™ elérhető iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, tekintetét pedig az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc., az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(5) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosítja.

(6) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés közötti idővel csökken.

(7) TomTom traffipax szolgáltatás

A legtöbb kormány és kormányszerv egyetért abban, hogy a TomTom traffipax jelző szolgáltatása biztonságosabbá teszi a vezetést. TomTom a törvényeknek megfelelően működik és alkalmazkodik a helyi szabályozásokhoz. Kattints az általános irányelvek megtekintéséhez.

(8) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességeinek, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési útmutatót.

(9) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán vezetéstámogató rendszer, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, a közlekedés szabályainak betartásával, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési útmutatót.

(10) 7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Az Mild hibrid (MHEV) járművek alacsony feszültségű (48V és 12V) akkumulátorokra a regisztrációtól számított 2 év garancia vonatkozik, megtett kilométerektől függetlenül. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. További információt a [www.kiamotors.hu ] oldalon találsz.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom