Kia Sportage
Kia Sportage
SUV 7 év garanciával, 48V Hybrid meghajtással is

 

Dinamikus dizájn

 

Valahányszor beül a Kia Sportage volánja mögé, az emlékezetes lesz. Európában terveztük és itt is gyártjuk. A figyelemfelkeltő oldalsó megjelenés, szépen rajzolt, sportos orr, jellegzetes Kia hűtőrács és kifinomult, krómozott ablakkeret mellett a merész hátsó dizájn és a nyújtott hátsó lámpák adnak finom stílust az autónak.

Merész SUV stílus

 

A motorháztetőtől a csomagtérajtóig az új Kia Sportage büszkén viseli SUV vonásait. A magasan elhelyezett full LED első fényszórók és az alacsonyan húzott, széles hűtőrács impozáns megjelenést és magabiztos kiállást adnak az autónak. Elnyújtott vonalak és hangsúlyos élek teszik megjelenését dinamikussá. Hátul határozott ívek és finom formák találkoznak a feltűnő fényekkel - olyan megjelenést biztosítva, amelyet soha nem felejt el.

Fejlett fényszóró rendszer

 

Csúcstechnológia a nyugodt utazásért. A full LED első fényszórók biztosítják, hogy mindig kristálytisztán lássa az utat. A Távolsági Fényszóró Asszisztens (HBA) érzékeli a szemből érkező vagy Ön előtt haladó autók fényét, és automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között. A hatékony, kombinált LED-es hátsó fényszórókkal a sötétben is mindig észrevehető marad.

Kifinomult belső

 

Az új Kia Sportage belseje bővelkedik meglepetésekben. Puha tapintású anyagok, magas minőségű kidolgozás és minden részletre kiterjedő figyelem teszi érezhetővé és láthatóvá a különbséget. Az ergonomikus műszerfalat is a vezető köré terveztük - minden tökéletes helyen van ahhoz, hogy Ön kényelmesen elérje, vagy lássa. Önnek elég az útra figyelnie.

 
 

KOMFORT

 

Lenyűgöző környezet

 

Otthon fogja érezni magát az új Kia Sportage-ban, ahol maximális komfort és tökéletes felhasználhatóság találkozik puha tapintású anyagokkal. A minőséget érezni és látni lehet. Szatén króm részletek és tökéletesen elhelyezett fényes betétek teszik emlékezetessé az utazást. Alakítsa ízlése szerint, válassza ki kedvenc színeit és anyagait.

Élvezetesen tágas belső

 

Az új Kia Sportage most még jobb lett, különösen kényelmes utazást biztosít Önnek és utasainak. Egyedileg kialakított belső terét hatalmas méretei, dönthető hátsó ülések és további részletek teszik meglepően tágassá és rugalmassá.

Tökéletes ülések

 

Télen fűthető első és hátsó ülések kényeztetik, nyáron szellőztethető első ülések garantálják a komfortos utazást. A vezetőülést deréktámasszal láttuk el, hogy még kényelmesebb legyen. Az elektromosan állítható első ülésekkel gyerekjáték megtalálni a tökéletes üléspozíciót. Említettük már, hogy a hátsó ülések dönthetők, és többféle dőlésszög közül választhatja ki a megfelelőt?

Méretes csomagtér

 

Bármire is legyen szüksége legújabb kalandjához, az új Kia Sportage-ban bőven van hely. A méretes comagtér alaphelyzetben 491 literes - és a hátsó ülések lehajtásával 1480 literesre bővíthető.

Intelligens csomagtérajtó

 

Csomagtérajtó-nyitás kéz nélkül? Intelligens megoldás. Amikor tele van a keze csomagokkal, Önnek csak meg kell közelítenie az új Kia Sportage hátulját az Intelligens kulccsal a zsebében, és a csomagtér 3 másodperc múlva automatikusan kinyílik. Az Intelligens kulcs továbbá kinyitja a központi zárat is, és lehetővé teszi a motor indítását egyetlen gomb megnyomásával.

Panoráma napfénytető

 

A választható panoráma napfénytetővel az új Kia Sportage a kalandok új perspektíváját nyitja meg. Ha már feltöltődött napfénnyel, egyszerűen húzza be az árnyékolót egyetlen gombnyomással.

 
 

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

 

Proaktív támogatás

 

Az új Kia Sportage-ban mindig tudni fogja a sebességhatárt az Intelligens Sebességkorlátozásra Figyelmeztető Rendszerrel (ISLW). Egy kamera érzékeli a sebességhatárt jelző táblákat, és a maximum sebesség megjelenik a műszerfalon. Ugyanennek a kamerának a segítségével a Sávtartó asszisztens (LKA) aktívan figyelmezteti Önt, ha jelzés nélkül elhagyná a sávot, sőt vissza is kormányozza az autót, ha szükséges.

360°-os Külső Kamera (AVM)

 

Az intuitív 360°-os Külső Kamera (AVM) az új Kia Sportage elején, oldalán. és hátulján elhelyezett nagylátószögű kamerák képével és irányvonalakkal segíti a parkolást. Ön felülnézetből láthatja az autó környezetét, miközben 15 km/h alatti sebességgel halad vagy parkol.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

 

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) segít a balesetek elhárításában. Egy radar és egy kamera segítségével érzékeli a gyalogosokat és a többi autót, valamint figyelmezteti Önt, ha fennáll a potenciális ütközés veszélye. Amennyiben Ön nem reagál, a jármű automatikusan fékezve elkerüli vagy enyhíti az ütközést.

360°-os nézet

 

Intsen búcsút a be nem látható területeknek a Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetéssel (BCW), mely az oldalsó visszapillantó tükörben vizuális jelekkel és hanggal is figyelmezteti, ha valami a holtterébe kerül. Tolatás közben a Mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés (RCCW) jelez, ha bármi megközelíti az autót.

Adaptív Sebességtartó Automatika (SCC)

 

Az Adaptív Sebességtartó Automatika Stop and Go rendszerrel (SCC; S&G) kamera és radar segítségével szabályozza a sebességet és a követési távolságot. Ha az Ön előtt haladó autó gyorsít, az Ön új Kia Sportage-e is növeli a sebességet. Ha lassít, az Ön autója is csökkenti a sebességet, sőt ha kell, meg is áll, és fenntartja a biztonságos követési távolságot.

Vezető éberség figyelmeztetés (DAW)

 

A Vezető éberség figyelmeztetés (DAW) segítségével elkerülhető a fáradt, figyelmetlen vezetés. A rendszer számos tényező alapján érzékeli, ha az ön koncentrációjának a szintje csökken, ilyenek a kormány mozgása, az irányjelzés, gyorsítás, vagy a vezetési idő. Ha az Ön figyelmi szintje alacsony, audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt.

 
 

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

 

Kia Online Szolgáltatások

 

A Kia Online Szolgáltatásaival, melyet a TomTom működtet, információt szerezhet a sebességmérő kamerákról, időjárásról, forgalomról és még sok másról a 8"-os keret nélküli érintőképernyőn.

A fedélzeti navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítést és élő szolgáltatásokat is tartalmaz. Android Auto™ és Apple CarPlay™ is elérhető, így Ön akkor is online, és naprakész marad, miközben az útra figyel.

Innovatív, vezeték nélküli telefontöltő

 

Merül a telefonja? Semmi gond! Helyezze kompatibilis okos készülékét az új Kia Sportage konzol tálcájára és töltse vezeték nélkül. Mást tárolna ott? Az idegen tárgy felismerő rendszer érzékeli és blokkolja a töltő funkciót. És ez csak egyike a számos kényelmi funkciónak, melyet az új Kia Sportage-ben helyeztünk el.

JBL hangrendszer

 

Ismerje meg a hangzás új világát! Az új Kia Sportage-ben a legjobb minőségben hallgathatja kedvenc zenéit. A Clari-FiTM zene helyreállító technológiának köszönhetően a 8 hangszórós JBL hangrendszer feljavítja az MP3 fájlok hangzását, így HD minőségű hangzást eredményez.8 Már csak egyetlen kérdés maradt: melyik lejátszási listát hallgatja meg először?

 

DINAMIKUS VEZETÉS

 

Fejlett SUV tulajdonságok

 

Távol az utaktól, túl a határokon – élvezze a teljes szabadságot és kontrollt, bárhová is menjen az új Kia Sportage-dzsel. A fejlett összkerékmeghajtás folyamatosan igazodik a vezetési körülményekhez, hogy még a laza szerkezetű vagy csúszós felületeken is biztosítsa a megfelelő tapadást, és javítja az oldaltartást kanyarodáskor.

Optimalizált motorok

 

Az új Kia Sportage motorjai egyszerűen lenyűgözőek - köztük az új 1.6 T-GDi benzin motor, vagy az új 1.6 CRDi és az új 1.6 CRDi EcoDynamics+ dízel motorok.

Duplakuplungos Sebességváltó (DCT)

 

Élvezze a manuális és az automata váltók világának legjavát a hétsebességes duplakuplungos sebességváltóval. A gyorsabb és simább váltás, a megnövekedett dinamizmus és a jobb üzemanyag gazdálkodás most mind lehetséges. A kormánykeréken elhelyezett váltógombokkal pedig az ujjaiban érezheti a verseny izgalmait.

 
 

GT LINE

 

 

Találja meg a megfelelőt

 

Maximális sportosságra és stílusra vágyik? Ne is keresgéljen tovább, itt az új Kia Sportage GT Line. Az összetéveszthetetlen formának és a lenyűgöző funkcióknak köszönhetően kitűnik a tömegből. Erőteljes és merész, készen áll arra, hogy elvigye Önt bárhová.

Ütős megjelenés

 

Legyen erős, legyen dinamikus. Figyelemfelkeltő dizájnjának, a jégkocka stílusú LED-es ködlámpáknak és a látványos, kétcsövű kipufogónak köszönhetően az új Kia Sportage GT Line uralja az utakat. Ezt még tovább fokozzák a sportos sötét krómbetétek és a 19"-os könnyűfém keréktárcsák. Kissé szemtelen, nagyon sportos - pont olyan, mint amire Ön vágyik.

Kívül-belül sportos

 

Muszáj kipróbálnia az új Kia Sportage GT Line-t. Képzelje el, hogy puha, valódi bőrüléseken ül a sportos utastérben, fekete tető alatt. Képzelje el, ahogy a kezét a D-alakú kormánykerékre helyezi, mely 3 küllővel és bőrborítással rendelkezik. Kényelmes? Csak lépjen az alumínium pedálokra – és már indulhat is!

 

PARTNER AKIBEN MEGBÍZHAT

 
7 év Kia garancia Minden egyes Kia Sportage tulajdonos egyedülálló, 7 évre szóló gyártói garanciában részesül.9 Ez is bizonyítja autóinkba és technológiánkba vetett bizalmunkat. Ha egyszer úgy dönt, hogy eladja a járművet, ne aggódjon, a garancia átruházható a következő tulajdonosra.
7 évre szóló térképfrissítések Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínálunk. Egyedülálló ajánlat, amely biztosítja, hogy az Ön navigációs rendszere mindig naprakész legyen.
 

JOGI NYILATKOZAT

 
 

(1) DRIVE WiSE technológiák

A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(2) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(3) Kia Online Szolgáltatások TomTom Élő Szolgáltatásokkal

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés között eltelt idővel csökken.

(4) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

(5) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(6) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(7) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia Sportage Apple CarPlay™ és Android Auto™ kompatibilis. Az Android Auto™ az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működik. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(8) Clari Fi™ technológia

A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.

(9) 7 év garancia

A Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom