Új Kia e-Soul
Az új Kia e-Soul
Kivételes egyéniség

KÜLSŐ

 
Kiemelkedő stílus
 

Elegáns és elektromos

Modern vonalvezetés, friss színek és high-tech részletek. Ez emeli az új Kia e-Soult a többiek fölé. 7 egyszínű és 7 2-tónusú karosszéria/tető és tükör kombinációból választhatsz. Felvillanyozó kialakítását a markáns, 17"-os könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

 

Rád szabott kényelem

Az új Kia e-Soul olyan belső térrel vár, amelynek színeit, stílusát és kényelmét is igényeidre formálhatod. A különleges hangulatvilágítás a zenének megfelelően változik, miközben tükröződéseit a választható vörös, zöld vagy arany metál felületeken csodálhatod. A bőr üléshuzat pedig még stílusosabbá teszi a hűthető és fűthető első és a fűthető hátsó üléseket.14

 

Telis-tele fénnyel

Az új Kia e-Soul világítását beragyogja a LED technológia. A teljes LED-fényszórók mellé LED-es nappali lámpák, LED-es ködlámpák és kombinált LED-es hátsó lámpák kerültek. Még többre vágysz? A fényes, fekete, elektromosan mozgatható külső tükrökön még az index lámpa is LED-es. Láss tisztán és mutasd meg magad!

 

Ikonikus külső

Az új Kia e-Soul sportos oldalát az új dizájn kelti életre. Az első, alsó lökhárító különleges díszítései, a kerekek íve és az alsó küszöb díszléce ízléses stílust adnak ennek a városi elektromos crossovernek. Bevetésre készen.

 

FELPEZSDÍTI AZ ÉLETED!

 
Dobd fel a hétköznapokat!
 

Színtiszta szórakozás

Nincs többé benzinkút keresés, olajcsere, rezonálás, hangos motorhang, és nincs többé károsanyag-kibocsátás sem. Helyette, az új Kia e-Soullal megérkezett a hosszú hatótávú vezetés, a gyorstöltés, a hihetetlen gyorsulás és a jövőt idéző belső tér, ahol az egyedüli hang az a zene, amit bekapcsoltál.

 

Válassz hatótávot!

A nagyobb, 64 kWh kapacitású akkumulátorral akár 452 km-t mehetsz egyetlen feltöltéssel.2 A kisebb, 39.2 kWh kapacitású akkumulátor esetén 276 km a hatótáv.2 Akármelyiket is választod, a Kia egyedülálló, 7 év garanciája5,6 egyformán jár hozzá.

 

Egyszerű töltés

A kombinált normál és gyorstöltő bemenetet használhatod otthon és a kombinált töltési rendszerű (CCS) nyilvános töltőpontokon is, ahol autódat - 80 kW-os vagy annál erősebb gyorstöltővel - akár 42 perc alatt 20-ról 80%-ra töltheted fel.3 Hogy még kényelmesebb legyen, a töltést távirányítással is beprogramozhatod, sőt, téli üzemmódot is választhatsz, amely a legjobb teljesítmény érdekében felmelegíti az akkumulátort töltés közben. Ezen felül, 11-kWos fedélzeti AC töltő is rendelkezésedre áll, mely megkönnyíti számodra az egyre jobban elterjedő váltóáramú gyorstöltő pontok használatát.

 

ELEKTROMOS VEZETÉSI ÉLMÉNYEK

 
 

Csendesen lenyűgöző

A Kia e-Soulban a tiszta elektromos energia élvezetét nem rontja el a motorhang vagy a vibráció. Élvezd az azonnali gyorsulást, és ne foglalkozz többé a sebességváltással! Az elektromos motornak köszönhetően 7.6 másodperc alatt juthatsz el 0-ról 100 km/h sebességre. Ráadásul, az új Kia e-Soul végsebessége 167 km/h.7

 

Vezetési módok

Válassz az Eco+, Eco, Comfort és Sport vezetési mód közül! Ezek mindegyike különböző energiafogyasztást és teljesítményt jelent: a rendszer az igényeidnek megfelelően állítja be a nyomatékot, a sebességet, a visszatáplálást és akár a beltér hőmérsékletét is.

 

Okos, regeneratív fékezés

Bármikor lassítasz, a regeneratív fék összegyűjti az autó mozgási energiájának egy részét, és visszatáplálja az akkumulátorba. Ha be van kapcsolva az adaptív sebességtartó automatika (SCC), akkor a regeneratív fékezés mértéke az előtted haladó jármű helyzetéhez igazodik. Válaszd az 'egy pedálos' vezetést és fékezéshez elég csak felemelni a lábadat!14

 

Funkcionális üzemmód

A funkcionális üzemmód az elektromos autók esetében ritka szolgáltatás, az új Kia e-Soulban azonban megtalálod. Erős akkumulátorodat az autó beindítása nélkül is használhatod, például USB-aljazton keresztüli töltésre, 12 V-os konnektorként, lámpának, zenehallgatáshoz vagy a fűtésre, hűtésre. Jól jön kempingezéskor, de beilleszthető az okosotthon rendszerébe is.

 

NE CSAK CSODÁLD! VEZESD!

 
 
 

Mekkora egy autó hatótávja?

Az elektromos autók hatótávja illeszkedik a legtöbb ember életmódjához.

 
 

Mennyi idő a töltés?

A töltés ideje függ az akkumulátor kapacitásától és a töltés módjától.

 
 

Mennyibe kerül egy e-autó?

Elektromos autód gyorsan behozhatja az árát.

 
 

Mennyibe kerül az e-autó töltése?

Az elektromos autók töltése meglepően olcsó.

 

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

 
 
 

Sávkövető rendszer (LFA)

Erős forgalomban is maradj biztonságban.

 
 

Ráfutásosütközés-elkerülő támogatás (FCA)

Kerüld el a lehetséges veszélyeket!

 
 

Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval

Vezess okosan stop & go funkcióval és élvezd a kényelmet!

 
 

Sávtartó asszisztens (LKA)

Maradj mindig a megfelelő sávban!

 
 

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)

Szemmel tartja a holtteret.

 

INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLÓDÁS

 
 

8 colos kivetített kijelző

Az új Kia e-Soul egyik különlegessége a biztonságos és kényelmes vetített kijelző - mely az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a biztonsági figyelmeztetések ikonjai vagy a műholdas navigáció utasításai - a kormány fölött található üvegpanelre vetíti, közvetlenül a szemed elé.

 

10.25 colos navigációs érintőképernyő

A hatalmas, egyszerűen használható 10.25" méretű navigációs érintőkijelző megmutatja az útvonalat, azt, hogy hogyan kerüljük el a dugót, és egyéb hasznos információkkal lát el14. Innen irányíthatod a 10 hangszórós prémium Harman Kardon® hangrendszert Clari-Fi™ technológiával9 és QuantumLogic® Surround hangzással. A 7 éves térképfrissítés10 pedig folyamatosan naprakészen tartja a rendszert.

 

Kia Connected szolgáltatások

A Kia Connected és a TomTom Live11 szolgáltatása használó segítségével minden információt megkapsz a töltőállomásokról, traffipaxokról, időjárásról, parkolásról és még egy sor egyéb dologról.12 Az Android Auto™ az Apple CarPlay™ és az okostelefonodnak köszönhetően mindezt anélkül, hogy elvonnák a figyelmedet az vezetésről.13

 

UVO Connect szolgáltatások

Az UVO Connect az autózás élményét két különböző módon repíti egy új digitális korszakba. Az új Kia Live valós idejű információkat biztosít a navigációs rendszered részére az utazásoddal és útvonaladdal kapcsolatban, az új UVO app pedig az autóddal kapcsolatos legkülönfélébb információkat Andoid vagy Apple okostelefonodra továbbítja.

 

PARTNER, AKIRE SZÁMÍTHAT

 
 
 
 
7 év garancia
Minden új Kia e-Soul tulajdonos részesül egyedi 7 év gyártói garanciánkból, mely az akkumulátort is magában foglalja.5 Ennyire bízunk autóinkban és technológiánkban! A garancia eladás esetén átruházható az új tulajdonosra is.
 
 
 
 
 
7 év térképfrissítés
Minden gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkező új Kia modellhez évente 1, összesen 6 ingyenes térképfrissítést adunk.10 Egyedülálló ajánlat, amely garantálja, hogy navigációs rendszered mindig naprakész legyen.
 

JOGI NYILATKOZATOK

 
 

(1) 64 kWh kapacitású akkumulátorral akár 452 km-es hatótáv.

 

(2) WLTP teszt

Az új Kia e-Soul értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.

 

(3) Töltési idők

64 kWh kapacitású akkumulátor/150 kW-os erőforrás: villámtöltés 80 kW vagy nagyobb teljesítményű töltővel 42 perc alatt (20-ról 80%-ra) / normál töltés 9,5 óra (100%-ra). 39.2 kWh akkumulátor/100 kW-os erőforrás: villámtöltés 50 kW vagy nagyobb teljesítményű töltővel 42 perc alatt (20-ról 80%-ra) / normál töltés 6.5 óra (100%-ra).

 

(4) UVO CONNECT

A Kia modelled információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, pl. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.

 

(5) 7 év garancia

Kia hétéves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. További információ a Kia garanciáról a [www.kiamotors.hu ] címen érhető el.

 

(6) 7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150.000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tiszta elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 65%-os töltöttséget szavatol a garancia időtartama alatt. Az alacsony feszültségű (48V és 12V) mild hibrid, HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat.

 

(7) Sebességértékek

A 64kWh kapacitású akkumulátorral szerelt Kia e-Soul 0-100 km/h-ra 7.8 másodperc alatt gyorsul, csúcssebessége 167 km/h. A 39,2kWh kapacitású akkumulátorral szerelt Kia e-Soul 0-100 km/h-ra 9.7 másodperc alatt gyorsul, csúcssebessége 156 km/h.

 

(8) DRIVE WISE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

 

(9) Clari-Fi™ technológia

A Harman Kardon® hangrendszer a Clari-Fi™ technológiát használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari-Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok korrigálásában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.

 

(10) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

 

(11) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés között eltelt idővel csökken. A szolgáltatás használatához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

 

(12) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

 

(13) Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia e-Soul tartalmazza az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t. Az Apple CarPlay™ elérhető iPhone 5-re és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit és szemeit is az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

 

(14) Információs szoftver

A fenti információs és szórakoztató rendszer képei és funkciói 2020 végétől lesznek elérhetőek; a korábbi UVO Connectet tartalmazó modellek a márkakereskedésekben frissíthetők az új szoftverre.

 

(*) Finanszírozás

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zárt vagy nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. A THM: 0%-3,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A tájékoztatás nem teljes körű és az nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. fenntartja a hitelbírálat jogát, továbbá a szerződéskötés feltételeként a lízingtárgyként szolgáló gépjárműre teljes körű casco megkötését írhatja elő. Az akció 2020. december 31.-ig tart.

Az ajánlat nem vonatkozik a Az e-Niro City Star Edition és Bronze, valamint az e-Soul City Star Edition és Silver felszereltségű modelljeire.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom