Kia Ceed SW PHEV
Az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi
Több tér. Több kaland. Több energia.
Ceed SW PHEV
10 349 000 Ft-tól

DESIGN

 
Szemkápráztató környezetvédő
 

Jövőbemutató design

A Kia első Európában készülő plug-in hibrid modellje környezetvédő karaktert ad a kombi sportos vonalainak és tágas kialakításának. Segítségével mostantól a napi ingázás és a rövid autózások akár tisztán elektromos meghajtással is megtehetők.

 

Markáns, tiszta vonalvezetés

Az aerodinamika és a trendteremtő külső jól megfér együtt ebben a modern, erőt sugárzó testben. A sportos első lökhárító és a jellegzetes tigrisorr hűtőrács nem csak esztétikus, de funkcionális is. A 17'' méretű diamond cut könnyűfém keréktárcsák pedig tovább fokozzák az autó atlétikus megjelenését.

 

Modern belső

A tágas belső minden részlete a vezetőt szolgálja. A 12,3" méretű teljesen digitális műszerfal és a 10,25” méretű navigációs érintőkijelző a belső dizájn organikus része. Nagy felbontásban láthatsz minden információt, így a részletes navigációs instrukciókat, az audio információkat, telefonhívásokat és még sok egyebet.

 

Egyedi LED fényszórók

A láthatóság és a felismerhetőség érdekében az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi modellekben az egyedi első és hátsó 'Ice Cube' LED fényszóró az alapfelszereltség része. A LED technológia alacsonyabb fogyasztása ráadásul ideális az elektromos meghajtáshoz is.

 

PLUG-IN HYBRID ÉLMÉNY

 
Haladó technológiák a fenntartható jövőért
 

Környezetvédő, gazdaságos és dinamikus

A meghajtásról egy 8,9 kWh kapacitású lítium-polimer akkumulátor csomag, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy hatékony, 1,6 l-es GDI (közvetlen dízel befecskendezéses) motor gondoskodik, hatfokozatú duplakuplungos sebességváltóval és meggyőző teljesítménnyel: 141 lóerő, 10,8 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra, mindössze 28g CO2/km kibocsátás mellett.

 

Modern hibrid megoldások

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenned a lábadat a gázpedálról. A virtuális motorhanggeneráló rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

 

Hatékony vezetési módok

Az EV/HEV mód növeli üzemanyag-hatékonyságot. A sport gomb hatására pedig lerövidíti az erőforrás reakcióidejét. A hatfokozatú duplakuplungos váltó lehetővé teszi, hogy a belső égésű és az elektromos motor erejét maximálisan kihasználhassuk.

 
 

ELEGET GONDOLKODTÁL, PRÓBÁLD KI!

 
 

Hogy működik a plug-in hibrid?

A hibridek egy belső égésű és egy elektromos erőforrás kombinációjával működnek. A plug-in hibridekben van egy akkumulátor, mely külső forrásról is tölthető. Ez lehetőséget ad a konnektoros töltésre és kiterjeszti a tisztán elektromos hatótávot akár 60 kilométerre.

 

Hogy töltheted az akkumulátort?

A töltés módja könnyedén illeszkedhet a napi rutinodhoz. Töltheted otthon, a munkahelyeden vagy egy nyilvános töltőponton. Léteznek olyan alkalmazások, amelyek térképen mutatják meg a közeledben található töltési helyeket.

 

Miért érdemes plug-in hibridet venni?

Egy plug-in hibrid modell többe kerül, mint egy hasonló, de hagyományos, belső égésű motorral szerelt változat. Ugyanakkor, ha a fenntartási költséggel számolsz és figyelembe veszed az alacsonyabb üzemanyagigényt, hosszútávon a hibrid járművek ára megtérül.

 

A VARIÁLHATÓSÁG KÉNYELME

 
 
 

Meghódítja a teret

Az akkumulátorok a hátsó üléssor alá kerültek, így több hely marad a csomagoknak. A Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi alaphelyzetben is 437 literes csomagtérrel büszkélkedhet, ami a 40:20:40 arányban dönthető ülések lehajtásával 1 506 literesre növelhető. Az intelligens csomagtérajtó magától nyílik, ha a kulccsal a zsebedben az autó hátuljához közelítesz.

 

Töltés egyszerűen

Az új töltöttségjelző a műszerfal tetejére került, így anélkül is jól láthatod, mikor töltött fel teljesen a jármű, hogy ki kellene nyitnod.

 

100% digitális

Az egyetlen tűéles kijelző felületén egyszerre láthatod a kilométerórát és a plug-in hibrid rendszer összes információját, köztük a vezetési módot, az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a még megtehető elektromos hatótávot. A multifunkciós kijelző emellett mutatja a navigációs utasításokat, a multimédiás információkat, a telefonhívásokat és még sok mindent.

 

Intelligens kényelem

A rendszer az összes ülést és a kormánykereket is pillanatok alatt kellemesen meleggé teszi a hideg napokon. De a kánikulára is gondoltunk. Az első ülésekben hűtés funkció is elérhető. Egyedül vezetsz? Csak nyomd be a 'Driver Only' gombot és élvezd a fűtés vagy a hűtés kényelmét kisebb energiafelhasználással.

 

INFORMÁCIÓS PANEL ÉS KAPCSOLÓDÁS

 
 
 

10,25" méretű navigációs érintőkijelző

A nagyfelbontású kijelzőt igazi öröm használni - a vezetőnek és az utasnak is. Akár három alkalmazás számára is felosztható, így például egyszerre láthatod a térképet, az időjárást és az éppen lejátszott zene adatait. A multi-connection Bluetooth® kapcsolattal két telefont is csatlakoztathatsz, támogatja az Apple CarPlay and Android Auto3. szolgáltatást is. A 7 év díjmentes térképfrissítés4 pedig gondoskodik arról, hogy naprakész maradj.

 

UVO CONNECT szolgáltatás

A szolgáltatás 2020 év folyamán kerül bevezetésre a KIA Ceed modellcsaládban. Azon járműveket, amelyek UVO Connect szolgáltatás nélkül lettek megrendelve, a későbbiek folyamán nem lehet a szolgáltatás elérésére frissíteni (a hardveres követelmények hiánya miatt). Az UVO CONNECT3 összeköti az autód a külvilággal. A telefonodról szinkronizálhatod az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazás adatait. A TomTom7 által működtetett Kia Live Services6 eközben gondoskodik róla, hogy a minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

 

Vezeték nélküli töltő

Nincs szükséged kábelekre vagy dugókra. Egyszerűen tedd a vezeték nélkül tölthető készülékedet a töltőfelületre és a töltés elindul.

 
 

A TÁRS, AKIRE SZÁMÍTHATSZ

 
Kia 7 év garancia Kia XCeed Plug-in Hybrid tulajdonosként egyedülálló 7 év garancia1 jár neked, ami az akkumulátorra10 is vonatkozik. Ennyire megbízunk autóinkban! A garancia ráadásul eladáskor átruházható.
Kia 7 év térképfrissítés Minden gyári navigációval ellátott Kia modell mellé hat díjmentes, évenkénti térképfrissítés5 jár. Ez az egyedi ajánlat garantálja számodra, hogy a navigáció naprakész maradjon.
 

JOGI NYILATKOZAT

 
 

(1) 7 év garancia

A Kia gyártói garancia a regisztrációtól számított 7 évre vagy 150 000 kilométerre vonatkozik. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőké lehetnek. A Kia garanciáról további információt a [www.Kia.com] oldalon találsz.

(2) WLTP teszt

Akár 59 km városi és 48 km vegyes működén tisztán elektromos erőforrással. Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.

(3) UVO CONNECT

A Kia modelled információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.

(4) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia XCeed Plug-in Hybrid kompatibilis az tartalmazza az Apple CarPlay™ és Android Auto™ szolgáltatásokkal. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android rendszert futtató telefonokkal működik. Az Apple CarPlay™ elérhető iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, tekintetét pedig az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc., az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(5) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosítja.

(6) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés közötti idővel csökken.

(7) TomTom traffipax szolgáltatás

A legtöbb kormány és kormányszerv egyetért abban, hogy a TomTom traffipax jelző szolgáltatása biztonságosabbá teszi a vezetést. TomTom a törvényeknek megfelelően működik és alkalmazkodik a helyi szabályozásokhoz. Kattints az általános irányelvek megtekintéséhez.

(8) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességeinek, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési útmutatót.

(9) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán vezetéstámogató rendszer, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, a közlekedés szabályainak betartásával, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési útmutatót.

(10) 7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Az Mild hibrid (MHEV) járművek alacsony feszültségű (48V és 12V) akkumulátorokra a regisztrációtól számított 2 év garancia vonatkozik, megtett kilométerektől függetlenül. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. További információt a [www.kiamotors.hu ] oldalon találsz.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Elfogadom